Com reclamo la meva indemnització per accident?

11, agost 2023

com reclamar indemnització per accident de transitTotes les víctimes d’un accident de trànsit estan legitimades a reclamar una indemnització, tant dels danys materials com lesions personals. La reclamació s’ha d’iniciar en un tràmit extrajudicial on es valoren els danys pericialment. Cal contractar un advocat especialista en víctimes d’accidents, atès que és indispensable per les negociacions extrajudicials que vinculen a un possible procediment judicial posteriorment. A més, un advocat de víctimes compta amb un pèrit mèdic valorador.

Tot i iniciar la reclamació extrajudicial, i rebre un pagament a compte de la indemnització en un termini màxim de tres mesos, en ocasions cal recórrer a la via judicial, per tal de reclamar la indemnització total a la que tenim dret.

Per tant, és recomanable que per reclamar una indemnització per accident es contracti un advocat expert en els drets de les víctimes, per tal de rebre assessorament per la reclamació de la indemnització corresponent.

Des de Advalorem Advocats, estarem encantats d’ajudar-te en la reclamació de la indemnització i acompanyar-te durant tot el procés. No dubtis a contactar amb nosaltres!

Contacte

ADVALOREM ADVOCATS

Defensa Integral a Víctimes

C/Barcelona, 21 - 08401 granollers

Política de privacitat

Comunicacions comercials

13 + 15 =

Skip to content