Qui som

ISABEL MARIA MARTIN SANTOLARIA

És Advocada en exercici des de 1998.

Col·legiada a l’Iltre. Col·legi d’Advocats de Barcelona nº 25095 i a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers nº 1529. És membre de la Junta de l’Associació d’Advocats de Víctimes d’accidents de Catalunya (ADAVIAC). És membre de la Junta i Presidenta de l’Associació de Comerç i Serveis de Granollers (Granollers Centre-Comerç de Dalt). 

VANESSA CASAS

Administració i atenció al client.

MONTSERRAT AIBAR CORDOBÉS

Assessora d’assegurances per víctimes d’accidents.

Som especialistes en valoració del dany corporal

En col.laboració amb centres de tractament mèdic especialitzats, així com pèrits valoradors del dany corporal i del dany patrimonial, ADVALOREM ADVOCATS assessora a perjudicats tant durant el tractament mèdic com després de l’alta, per a una valoració íntegra dels danys i perjudicis soferts i de la situació socio-laboral resultant.

Tenim més de 20 anys d’experiència

La lletrada ISABEL MARIA MARTIN SANTOLARIA va obrir el primer despatx, anomenat MARTIN-MALUENDA, a Barcelona i es va ubicar a Granollers a partir del 2003. A principis de l’any 2007 es va associar amb l’equip professional de FLORENZA & DURAN ASSESSORS, assessoria multidisciplinar que, posteriorment, es va convertir en ADVISORIA ADVOCATS I ECONOMISTES SLP

Des de Gener de 2020, amb més de 20 anys d’experiència, exerceix de nou en despatx propi, especialitzat en responsabilitat civil, oferint serveis jurídics en la reclamació de danys i perjudicis per accidents de trànsit, negligències mèdiques i accidents laborals, i tanmateix altres reclamacions de responsabilitat civil per administració deslleial, dret penal econòmic o reclamacions de responsabilitat en defectes de construcció.

Contacte

ADVALOREM ADVOCATS

Defensa Integral a Víctimes

C/Barcelona, 21 - 08401 granollers

Política de privacitat

Comunicacions comercials

8 + 9 =

Skip to content