Reclamació de danys
i perjudicis

ADVALOREM ADVOCATS és l’únic despatx a Granollers i a les comarques del Vallés amb Advocats a la Junta de l’Associació d’Advocats de Víctimes d’Accidents de Catalunya (ADAVIAC).

ADAVIAC té per objectius la defensa i protecció de les víctimes d’accidents de circulació i altres fets generadors de responsabilitat civil, la consecució d’avantatges econòmics en centres sanitaris i de rehabilitació, i l’accés a altres professionals com a perits mèdics, reconstructors d’accidents, biomecànics, tallers de reparació o procuradors.

Això permet un intercanvi de coneixements que incentiva l’exercici de l’especialitat jurídica de la responsabilitat civil amb les màximes garanties d’èxit, lluitant contra les males pràctiques en el sector, així com la defensa d’uns honoraris justos, procurant incentivar la reclamació d’honoraris amb càrrec a les pòlisses de defensa jurídica.

Com Advocats de l’associació, NO REPRESENTEM A CAP COMPANYIA D’ASSEGURANCES i per tant, procurem la defensa integral de les víctimes amb contínua formació especialitzada.

Contacte

ADVALOREM ADVOCATS

Defensa Integral a Víctimes

C/Barcelona, 21 - 08401 granollers

Política de privacitat

Comunicacions comercials

10 + 9 =

Ves al contingut